Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 210 g |
máslo | 140 g |
moučkový cukr | 70 g |
vejce | 1 ks |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
Náplň: | |
loupané NESOLENÉ pistacie | 75 g |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 120 g |
Salko | 3 lžíce |
žloutek | 2 ks |
rum | 3 lžíce |
citronová poleva | |
nasekané nesolené pistácie na ozdobu |
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Šunku (nebo anglickou, špek) nakrájíme nadrobno a na pánvi lehce opečeme na... zobrazit recept
Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept
Postup: Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla,... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku si rozpustíme máslo. Smícháme mléko s vejci, moukou, špetkou soli a... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...